Del formulari, ja dokumentet që duhet të plotësoni para se të vaksinoheni kundër Covid në Shqipëri

Sot në Shqipëri ka nisur procesi i vaksinimit kundër COVID, pasi një vend anonim i BE, i dhuroi vendit tonë rreth 1 mijë doza.

Advertisement

Procesi nisi fillimisht me Najada Çomon, Edi Ramën, Pëllumb Piperon dhe Përparim Kalon.

Por përpara vaksinimit të gjithë personat, do të duhet që të plotësojnë një  formular ku do të japin miratimin nëse duan të bëjnë vaksinën ose jo.

Gjithashtu në formular duhet të plotësohet nëse personat që do të vaksinohen, a kanë ndonjë amnezë qoftë për Covid-19, qoftë për problematika të tjera.

Më poshtë është formulari që do të plotësohet në Shqipëri.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *