Komuna e Tetovës për 3 muaj është zhytur 1.4 milion euro në borxh

Komuna e Tetovës edhe njëherë dëshmoi që mban rekordin për sa i përket dështimeve në realizimin e projekteve në të mirën e qytetarëve dhe në zhytjen e një pas njëshme në borxh. Këtë e dëshmon më së miri edhe studimi hulumtues “Së bashku kundër korrupsionit” i finansuar nga Delegacioni i Bashkimit Europian.

Advertisement

Aty thuhet se përpos që borxhi i komunës ka arritur 9.4 milion euro dhe asnjë projekt konkret nuk është realizuar për të mirën e tetovarve, për 3 muaj konkretisht nga Qershori deri në Shtator, komuna ka marrur një borxh tjetër enorm prej 1.4 milion eurosh.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *