Shtyhet seanca për rastin “Parcelat në Vodno”

Për shkak të kërkesës së mbrojtjes për përkthim të provave në rastin e Prokurorisë publike të dorëzuara në gjuhën angleze, në gjuhën maqedone si dhe angazhimit të avokatit në lëndën “TNT”, gjykimi i sotëm për “Parcelat në Vodno” shtyhet, kanë bërë të ditur nga Gjykata Penale në Shkup.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *