Vjedhësi kthehet pasi vodhi makinën e një gruaje, i bërtiti asaj sepse kishte lënë djalin 4 vjeçar në makinë (Foto)

Policia e Oregonit është në kërkim të një burri i cili vodhi një makinë të shtunën në mëngjes, pa e ditur se në sediljen prapa ishte fëmiu 4 vjeçar i pronares së makinës. Kur e pa atë u kthye për ta qortuar viktimën e vjedhjes për shkak se e kishte lënë fëmijën 4 vjeçar në makinë pa mbikqyrje.

“Kur i dyshuari pa fëmijën, ai u kthye tek nëna dhe e qortoi atë, gjithashtu nuk ngurroi ta këcënojë se do ta thërriste policinë dhe në fund ia morri makinën përsëri dhe u largua.” tha Zëdhënësi i Policisë së Bevearton, Zyrtari Matt Henderson për CNN.

“Jemi mirënjohës që të paktën ai kishte mirësjelljen për ta sjellë të voglin përsëri” u shpreh ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *