Gjendet drogë në Shkup, policia arreston dy dilerë

Foto ilustrim

Më 15.02.2021, zyrtarë policorë nga SPB Shkup, në bazë të një urdhëri gjykate, kanë kryer kontrolle në shtëpitë e P.P (20) dhe D.P (17), që të dy nga Shkupi. Gjatë kontrollit në shtëpinë e P.P është gjetur marihuanë, tri plumba dhe gjësende tjera. Ndërsa, gjatë kontrollit në shtëpinë e D.P është gjetur marihuanë, tableta ekstazë dhe peshore digjitale me mbetje nga marihuana.

Ata janë privuar nga liria dhe janë dërguar në stacion policor, ndërsa pas dokumentimit të rastit kundër tyre do të dorëzohet padi e përshtatshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *