Zv.Ministri i Kulturës shkarkon drejtorin e Teatrit te Gostivarit

Është shkarkuar drejtori i teatrit të Gostivarit, Visa Vishka i cili vjen nga radhët e partisë Alternativa. Sipas burimeve brenda Ministrisë së Kulturës zv.Ministri Sulejmani ka liruar nga puna Visar Vishkën.

Advertisement

Gjithashtu, mësohet se shkarkimi ka ardhur si rezultat i keqmenaxhimit dhe parregullësive të shumta në Teatrin e Gostivarit.

Ndryshe, zv.Ministri Sulejmani është kuadër i emëruar nga Lëvizja Besa.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *