Ndërpritet seanca e Mijallkov për “Target-Fortesa”

Ka një orë që ka filluar seanca gjyqësore ku duhet të shpallet aktvendimi për njërin ndër rastet më të mëdha të ish Prokurorisë Publike Speciale, “Target-Fortesa” që ka të bëjë me skandalin e përgjimeve ilegale.

Advertisement

Për shkak të masave anti-Covid-19, numrit të madh të të pranishmëve në sallë dhe kohëzgjatjes së elaborimit të rastit, seanca është ndërprerë, pa u shpallur aktvendimi. Do të vazhdojë më vonë pasi të dezinfektohet hapësira.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *