MPB: Janë lënduar 7 policë, 8 protestues janë arrestuar

Ministria e Punëve të Brendshme zyrtarisht ka njoftuar se janë lënduar shtatë policë dhe janë arrestuar tetë protestues.

“Janë lënduar shtatë policë dhe janë arrestuar tetë protestues. Po punojmë edhe për arrestime tjera”, thonë nga MPB-ja.

Policët e lënduar ekipet e ndihmës së shpejtë i kanë dërguar në spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *