Qeveria e Shqipërisë vjedh pamjet e metros së Katarit, nuk ka projekt për hekurudhën Tiranë-Durrës-Rinas

Mëngjesin e sotëm Edi Rama prezantoi si një projekt të qeverisë së tij ndërtimin e hekurudhës Tiranë-Durrës-Rinas. Për këtë projekt do të investohen rreth 100 milionë euro dhe Ministria e Infrastrukturës ka nisur procedurat.
Ndërkohë ideja e projektit që u prezantua nga kjo ministri rezulton se nuk ka lidhje me Shqipërinë. Pamjet janë marrë nga projekti i një metroje në Katar.
Ajo që duket aburde lidhet me faktin sesi qeveri hedh 100 milionë euro dhe nuk ka asnjë projekt origjinal që do të vihet në zbatim, por vetëm pamje të vjedhura nga metrotë në vendet e tjera të botës.


VIDEO/Pamjet e prezantuara sot nga Edi Rama si pjesë e hekurudhës

VIDEO/Pamjet e projektit të Katarit, viti 2016:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *