Pamjet e fundit të NASA-s nga planeti Mars (Foto)

Rover i NASA-s u ul në Mars në më 18 shkurt pas shtatë muajsh udhëtim nga Toka. Që nga ajo kohë, ai ka dërguar disa imazhe të mahnitshme rreth vendit të tij të uljes, Krateri Jezero pikërisht në veri të ekuatorit të Planetit të Kuq.

Në galerinë, që publikoi BBC është një përzgjedhje e fotografive të dërguara nga misioni, ndërsa pajisja kërkon për shenja të jetës së kaluar të mikrobeve, dhe synon të zbulojë më shumë për gjeologjinë e planetit dhe klimën e kaluar në Mars./21Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *