Mësohet identiteti i personave të vrarë sot në Shkup

Sipas burimeve të Alsat nga MPB, viktima të vrasjes së dyfishtë që ndodhi herët në mëngjes, rreth orës 03:00, në rrugën “Brigada Maqedono-Kosovare”, në Fushë Topanë, janë Afrim Berisha dhe Burim Vardar. Sipas burimeve të njejta viktimat janë vrarë në automobil.

Advertisement

Numër i madh i forcave policore janë në vendin e ngjarjes dhe po merren me rastin. Për momentin nuk dihet motivi i vrasjes.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *