Rritja e rasteve me Covid-19, dy komuna kërkojnë orë policore

Rritja e rasteve pozitive me Covid-19 ka bërë që komunat si Negotina dhe Gjevgjelia të kërkojnë vendosjen e masës restriktive, si ora policore.

Advertisement

Sot këtë e ka kërkuar Gjevgjelia, ndërkaq dje Negotina.

Gjevgjelia kërkon që ora policore të fillojë nga ora 21:30 e deri në ora 05:00. Sipas kërkesës së Shtabit të Krizës kjo duhet të vlejë derisa të stabilizohet situata.

Kërkohet edhe kufizimi i udhëtarëve në transportin publik, nga 70% të ulet në 50%.

Ditë më parë të njëjtën kërkesë e pati edhe Negotina./TV21

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *