Bekteshi: Me dy paga minimale do të mbulohet shporta e konsumatorit

Do të ngrihet çmimi i orizit dhe vezëve

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot bëri të ditur se do të ngrihet çmimi i orizit dhe vezëve, në çmimin e një periudhë të caktuar të muajit mars. Bekteshi tha se për çmimin e sheqerit dhe miellit tashmë ka ulje dhe se si rrjedhojë, në këtë pjesë nuk do të ketë ngrirje të çmimit.

“Unë jam më se i bindur se do të ta duhen nën dy paga minimale për muajin mars, sipas vendimit të fundit për përcaktim të pagës minimale, për t’u mbuluar shporta minimale sindikale, këtë e tha mes tjerash sot ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi”, i cili shtoi se ky rezultat vjen si pasojë emasave të Qeverisë për ngrirje të çmimeve të produkteve bazë të ushqimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *