VIDEO/ Plasin grushtet në ndeshjen e basketbollit midis dy skuadrave maqedonase

Plasin grushtet në ndeshjen e basketbollit të Ligës së tretë midis dy skuadrave maqedonase, Teteksit nga Tetova dhe Kegi Mobi nga Prilepi ‼️

Pas një dueli verbal, Nastevski i Kegi Mobi qëlloi me këmbë nga mbrapa basketbollistin vendas të Teteksit, Kostovski, ndërsa e gjithë kjo mjaftoi që të plasin grushtet 👊👊, ku përveç basketbollistëve të lartëpërmendur, u përfshinë edhe disa basketbollistë tjerë.
Mirëpo pavarësisht gjithë këtyre skenave të boksit, ndeshja vazhdoi, ndërsa në fund fitores iu gëzua skuadra vendase e Teteksit me rezultatin 71:65.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *