Tetovë: Një i mitur sulmohet nga dy persona

Dje në orën 16.00, personi A.A.(46) nga Tetova së bashku me djalin e tij të mitur në SPB Tetovë ka raportuar, se rreth orës 13:10 në rrugën “107” në Tetovë, i mituri kishte qenë i sulmuar fizikisht nga personat N.S. (19) dhe R.T. (22), të dy nga Tetova.
Merren masa për sqarimin dhe dokumentimin e plotë të çështjes dhe kundër personave të përfshirë do të përgaditet parashtresa adekuate.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *