Shtrenjtohet benzina, çmimi i Dizelit mbetet i njëjtë

Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE), nga sonte në mesnatë çmimet me pakicë të benzinës Euro Super BS-95 dhe Euro Super BS-98 shtrenjtohen për gjysmë denari. Sipas këtij vendimi të KRRE-së çmimi me pakicë për 1 litër euro Super BS-95 do të kushtoj 66,00 denarë, derisa një litër Euro Super BS-98 do të kushtoj 68,00 denarë për litër. Ndërkohë çmimi për Euro-dizelin nuk do të ndryshoj, ky derivat edhe gjatë kësaj jave do të shitet për 56,00 denarë për litër.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *