Histori përmalluese!

“Një djalë rreth 5 vjeç, pasi kishte humbur mamanë, i afrohet një oficeri policie dhe e pyet: ”A keni parë një zonjë që ecën vetëm, pa një fëmijë si unë?”
Gabriel García Márquez.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply