Kamerat e sigurisë filmojnë transportin e drogës në Ferizaj

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin i cili solli detajet se si u kap sasia e drogës në një depo të Ferizajt.

Advertisement

Droga ishte e dedikuar për në shtetin e Zvicrës dhe pronari i depos nuk dinte asgjë për sasinë e cila ishte e fshehur në shkelëset e shkallëve.

Kamerat e sigurisë kishin kapur pamjet kur një veturë taksi kishte sjellë në depon e drurit shkelëset e shkallëve për ti dërguar në Zvicër.

Në vendin e ngjarjes për ti shikuar kamerat e sigurisë kishte dalur edhe Kryeprokurori i Ferizajt Shukri Jashari.

“…na dërgo deri të kamerat e sigurisë ti shohim veturën të cilën ka ardh me mallin këtu” i thotë kryeprokurori hetuesit të policisë i cili ishte ne vendin e ngjarjes

“Shkojmë i shohim edhe kamerat edhe harrova me potencua qysh në fillim se pas informatës sonë me vullnetin e pronarit të kompanisë është bo kontrolli”, i thotë hetuesi Kryeprokurorit të Ferizajt.

Deklaratat e Kryeprokurorit Jashari dhe pamjet nga aksioni mund ta ndiqni ne linkun e mëposhtëm:

https://video.gjirafa.com/drejtesianekosove/19-04-2019-emision-drejtesia-ne-kosove-grantet-e-kontestuara-mp4-2

Advertisement

Leave a Reply