Poezi nga dr.Fahredin Hoti
(Dëshmor i Kombit )

Krusha E Madhe
Në mes të Dukagjinit plak
Bri Drinit si kurorë
Anë e bukurisë krenare
Shtrihet fashati im…

Advertisement

Fushat e gjëra me gjelbrim
Brigjet përreth me lisa të gjatë
Njerëz bujarë dhe puntorë
Krusha e Madhe zbukuron…

Vend i bukur e krenar
Linde trimin e lirisë
Bajram Currin legjender
Që luftoi për tokën mëmë.

Advertisement

Leave a Reply