Së shpejti vendosen edhe marrëdhëniet ushtarake mes Kosovës dhe Izraelit

Marrëdhëniet shtetërore mes Republikës së Kosovës dhe Izraelit pritet të thellohen edhe më shumë.

Advertisement

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike dhe hapjes së Ambasadës së Kosovës në Jerusalem pritet të ketë edhe bashkëpunime në sferën ushtarake, njofton Klan Kosova.

Kështu bënë të ditur nga Forca e Sigurisë së Kosovës përmes një postimi në Twitter.

“Sa më shpejt që të jetë e mundur do t’i vendosim marrëdhëniet ushtarake me Izraelin. Hap i madh zhvillimtar ndërmjet Kosovës dhe Izraelit”, thuhet në postimin e FSK-së.

Advertisement

Leave a Reply