Kryetari i Komisionit për Sëmundje Infektive është infektuar me koronavirus

Kryetari i Komisionit për Sëmundje Infektive, Zharko Karaxhovski është infektuar me koronavirus. Lajmin e kanë bërë të ditur nga Ministria e Shëndetësisë, të cilët kanë thënë se Karaxhovski është në shtëpi dhe po ndjehet mirë.

Advertisement

“Në izolim është edhe bashkëshortja e tij. Sipas anketës epidemiologjike, Karaxhovski këto ditë nuk ka pasur kontakt me persona tjerë nga rrethi më i gjer familjarë, kolegë në ISHP, e as anëtarë të Komisionit për Sëmundje Infektive”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë përcjell Gazeta Populli.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *