Zgjedhja është ose virusin ose vaksinën, opsion të tretë nuk ka, thotë D-r Danilovski

Doktor Dragan Danilovski në paraqitjen e tij në Kanal 5, ka folur rreth çështjes së vaksinimit dhe për rëndësinë e saj.

Sipas tij infektimi me virusin kovid-19 është me një mënyrë i patjetërsueshëm dhe prandaj vaksinimi kundër tij është kryesore sidomos për grupet më të rrezikuara.

Ai mes të tjerash thotë se zgjedhja për të mundur këtë pandemi është vetëm vaksinimi. “Zgjedhja është ose virusin ose vaksinën, opsion të tretë nuk ka”, tha Danilovski.

Mënyra e fitimit të vaksinave kundër koronavirusit të firmës “Fajzer” dhe “Moderna” është sipas teknologjisë më të fundit dhe ato janë të sigurta, tha ai për Kanal 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *