Astrologu shqiptar: Edhe në Shqipëri ka alienë, luftojnë me njëri-tjetrin për të drejtuar botën

Jofiel Koço, astrologu i njohur shqiptar ka qenë i ftuari i radhës në programin EXPULS nga Ronaldo Sharka.

Advertisement

Ndër të tjera, studiuesi Jofiel Koço foli edhe për alienët. Ai pohoi ekzistencën e tyre, madja ka disa llojë rrcash. Ata që e duan humanizmin dhe ato qe nuk e duan, madje shtoi ai që ka luftë mes tyre se kush do të civilizojë tokën.

Ndër të tjera ai shtoi se edhe në Shqipëri ka alienë: “Ka pasur madje edhe raste me disqe të filmuara, si jo?! Por ama teknologjia e tyre është aq e lartë, sa që nëse ti je dëshmitar, piketohesh nga ata dhe të heqin memorien afatshkurtër. Të spostojnë dy-tre orë nga momenti qe ke parë atë dhe ti nuk mban mend asgjë”, u shpreh ai.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *