Tetovari vjedh paratë nga aparati i kazinos

Me 09.01.2021 rreth orës 12.50 nga zyrtarët policor të SPB Tetovë është arrestuar G.B.(45) nga fshati Jancishte, Tetovë, duke vepruar pas paraqitjes së më hershme në ora 08.00 nga D.S.(30) nga fshati Jancishte se në periudhën nga 01.30 deri në ora 07.20 në një objekt-kafe bar me aparate për lojëra të fatit është futur brenda dhe në njërin prej aparateve ka vjedhur para, transmeton Almakos.

Advertisement

Paratë e vjedhura janë gjetur te i padituri dhe pas dokumentimit të rastit kundër tij do të ngritet padi adekuate penale.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *