Arrestohen dy dilerë heroine nga Koçani

Maqedoni e Veriut/ Me datë 11.01.2021 rreth orës 16:30 minuta në Koçan nga ana e nëpunësve policorë të Stacionit Policorë Koçan nga liria janë privuar E.A. (33) dhe A.A. (31) të dy nga Koçani, për arsye se pas sigurimit paraprak të  urdhërit gjyqësor, gjatë bastisjes së shtëpisë së tyre janë gjetur dhe sekuestruar paketime me heroinë dhe marihuanë, sende dhe flori për të cilat ekzistojnë dyshime se rrjedhin nga veprat penale “vjedhje”. Pas dokumentimit  të  rastit do të parashtrohet kallëzim përkatës.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *