Numri i të vdekurve në botë nga kovid-19 kaloi mbi dy milion

Numri i vdekjeve nga koronavirusi në të gjithë botën ka tejkaluar dy milion, pasi faqja e monitorimit të pandemisë World Meter njoftoi mbrëmë se 2,000,223 njerëz me kovid-19 kanë vdekur në të gjithë botën deri më tani.

Advertisement

Që nga fillimi i pandemisë, 93,443,135 njerëz janë infektuar me virusin dhe 66,682,010 janë shëruar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *