Nuk kishte fare, sa është rritur pasuria e Albin Kurtit

Pasuria e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albin Kurti, është rritur shumë që nga viti 2019. Ai ka një pasuri të paluajtshme rreth 400 mijë euro, ndërsa të hyra vjetore rreth 40 mijë euro, shkruan Gazeta Metro.

Lëvizja FOL ka një platformë ku bëhet deklarimi i pasurisë së zyrtarëve shtetërorë dhe krahasimi i saj. Në këtë platformë janë të përfshirë në deklarim të pasurisë 450 zyrtarë publikë dhe në mes të tyre është edhe lideri i LVV’së, Albin Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *