Fatime Fetai në fjalët përfundimtare për “Monstrën”: Viktimat nuk janë njohur me fëmijët e Trajko Veljanovskit, të gjitha janë spekulime

Në fjalën përmbyllëse të prokurores Fatime Fetai për rastin “Monstra”, ajo së pari hodhi poshtë të gjitha spekulimet që janë shfaqur ndër vite në lidhje me vrasjen e pesfishtë. Ajo hodhi poshtë spekulimet se Opel Omega ishte e njësitit Alfa dhe se dyshimet e viktimav të ishin vrarë në një vend tjetër.

Ajo pastaj u kthye në rëndësinë e dëshmitarit të rrezikuar, duke theksuar se ai ekziston, dhe është parë nga katër prokurorë të PSP-së.

Prokurorët nga PSP-ja kanë patur mundësinë të shohin dëshmitarin e rrezikuar, dhe gjithashtu edhe gjykatësi gjykues kishte një mundësi të tillë. Ekziston dhe nuk është i instruktuar. Nëse do të ishte instruktuar, do të duhej të jepte një deklaratë shumë më të qartë, me një përshkrim të qartë të autorëve. Kishte paqartësi, kishte boshllëqe, dhe madje përziu disa nga të pandehurit me njerëz që nuk janë midis të pandehurve. Gjëra të tilla nuk do të kishin ndodhur nëse ai do të ishte mësuar të fliste nga dikush. E theksoj këtë pjesë për të mohuar pretendimin e mbrojtjes se e gjithë ngjarja është e montuar, tha prokurorja Fetai.

Ajo gjithashtu hodhi poshtë spekulimet që qarkullonin në publik se viktimat dyshohet se njihnin djalin dhe vajzën e Trajko Veljanovskit.

Ishte spekuluar se ata kishin miqësi të shpeshtë dhe se për shkak të kësaj ata u likuiduan. Deri më tani as nuk u propozua asnjë provë , as nuk pati asnjë tregues që fëmijët njihnin fëmijë të zyrtarëve dhe se gjoja ata kishin llogari të papastruara, për shkak të të cilave ata të jenë të privuar nga jeta, tha Fetai.

Fjalët e përmbyllëse janë duke vazhduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *