Arjanit Hoxha-Zejdit: Çfarë kërkoni nga Qeveria aktuale për veprimet e bëra gjatë qeverisjen e kaluar!?

Ministri i bujqësisë Arjanit Hoxha në profilin e tij në Facebook ka kërkuar nga deputeti i Alternativës Skender Rexhepi-Zejd të tregojë popullatës se çfarë mbrojtje kërkojnë nga Qeveria aktuale, njofton Aktuale.mk.

Advertisement

Hoxha mes tjerash shkruan:

Soji dhe lloji i politikanëve që me çdo kusht mundohen të nënvlersojnë Lëvizjen BESA, ndërsa mbi 20 herë e përmendin Lëvizjen BESA në formë direkte apo indirekte tregon se edhe në gjumë kanë ankth nga Lëvizja BESA.

P.S. Tregoni popullatës sa herë brenda javës keni takuar me eksponent të shumicës parlamentare dhe çfar mbrojtje kërkoni nga Qeveria aktuale për veprimet që keni bërë gjatë qeverisjen e kaluar!? (INA)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *