Arrestohen gjashtë persona për falsifikim të testeve PCR në Maqedoni të Veriut

Policia e Maqedonisë së Veriut dje ka arrestuar gjashtë persona në vendkalimin kufitar “Deve Bair”, për shkak të falsifikimit të testeve PCR.

Advertisement

Bëhet fjalë për pesë persona nga Shkupi dhe një nga Kavadari, të cilët janë arrestuar nën dyshimet për kryerjen e veprës penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë pandemisë”, “falsifikim të dokumenteve” dhe “përdorim të dokumenteve me përmbajtje të pavërtetë”.

“Më 29.01.2021 gjatë kryerjes së kontrolleve është vërtetuar se PCR testet e tyre nuk janë lëshuar nga klinika adekuate. Janë konfiskuar gjithsej gjashtë teste PCR në emër të tyre, gjashtë celularë, si dhe dokumentet e tyre për udhëtim. Gjashtë personat janë dorëzuar në stacionin policor në Kriva Pallankë për procedurë të mëtejme”, thonë nga MPB./Telegrafi/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *