“Monstra”, avokatja e viktimave e një mendimi me Fetain: Burg të përjetshëm për të akuzuarit

Pala mbrojtëse e viktimave për rastin “Monstra”, në seancën që po mbahet në këto momente në Gjykatën Penale të Shkupit ka thënë fjalët përfundimtare. Avokatja e viktimave është shprehur se pajtohet me fjalët përfundimtare që u shprehën paraprakisht nga prokurorja Fatime Fetai, në seancën e kaluar. Kjo nënkupton, se avokatët e viktimave kanë kërkuar që të akuzuarit të dënohen, ashtu siç ka kërkuar prokurorja Fetait, me burgim të përjetshëm dhe po ashtu ka kërkuar dëmshpërblim për familjarët e viktimave.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *