Fitoi gati 3 milionë dollarë duke shitur ujë me kripë si vaksina kundër COVID, arrestohet burri

Kina ka arrestuar udhëheqësin e një mashtrimi shumë milionëshe, ku u shit tretësirë e kripur dhe ujë mineral, si vaksina anti-COVID.

Advertisement

Personi i arrestuar, i identifikuar si Kong, kishte hulumtuar modelet e paketimit të vaksinave të vërteta, përpara se të bënte më shumë se 58 mijë ‘vaksina’ të tijat.

Një grumbull vaksinash janë dërguar jashtë shtetit, por nuk dihet ende se në cilin vend. Kong është mes 70 personave të arrestuar për krime të ngjashme në Kinë.

Kong dhe ekipi i tij bënë një fitim prej 2.78 milion dollarë, duke vendosur tretësirë ët kripur, apo ujë mineral në shiringa dhe duke i shitur ato si vaksina kundër COVID në gusht të vitit të kaluar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *