Bastisje në Çashkë dhe Shtip, policia gjen armatim

Maqedoni e Veriut/ Ministria e Punëve të brendshme njofton se gjatë ditës së sotme janë kapur armatim në Çashkë dhe Shtip. Policia pas një bstisje paraprake në fshatin Oreshë dhe Çashkë të Shtipi ka arrestuar tre persona.

“Gjatë bastisjes tek K.I. (44) në fshatin Orashe janë gjetur dy pushkë gjuetie, 22 gëzhoja gjahu dhe 42 fishekë, ndërsa tek E.P. (50) është konfiskuar një pushkë gjuetie. Gjatë një kontrolli në Shtip, tek K.A. (37) janë gjetur tableta dhe plumba”, thuhet në njoftimin e MPB-së. Regjistrimet e duhura do të paraqiten kundër personave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *