Mijallkov nuk gjendet në shtëpinë e tij në Vodno, policia po e kërkon edhe në Meriot

Ish shefi i policisë sekrete Sasho Mijallkov nuk është në shtëpinë e tij në Vodno.

Advertisement

Siç mëson Fokus nga burime në Ministrinë e Brendshme, policia gjithashtu po e kërkon atë në Hotel Marriott, ku si bashkëpronar ndërmarrjeje është djali i tij.

Jozyrtarisht, Ministria e Brendshme po shqyrton lëshimin e urdhër-arrestit.

Fokus gjithashtu i është drejtuar Ministrisë së Brendshme, por deri më tani nuk ka asnjë konfirmim apo njoftim zyrtar nga atje.

Përndryshe, ne tashmë njoftuam se masat e mëparshme parandaluese të Mijallkov janë ndryshuar në arrest shtëpiak, me kërkesë të prokurorisë në çështjen “Shënjestra dhe Fortesa”./GazetaPopulli.net/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *