Kryeministrit Zaev nuk i kujtohet emri i ish ministrit të Arsimit, Arbër Ademi

Në konferencën e sotme për media duke folur në temën e arsimit, Kryeministrit Zaev nuk i kujtohej emri i ministrit paraprak të Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi. Pasi u mendua pak, pyeti si quhej ish ministri. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *