Gjykata ka anuluar shkuarjen e Boban Iliçit në burg, por jo edhe të familjarëve të Almirit

Avokati i familjes së Almir Aliut, Asmir Alispahiq në rrjetin social fejsbuk ka njoftuar se është refuzuar kërkesa e Sedat Aliut, Abdulla Saliut dhe Sami Demirit dhe të njëjtit duhet të paraqiten në burg, ndërsa njëkohësisht gjykata e Kumanovës ka anuluar shkuarjen në burg të Boban Iliçit.
Kujtojmë se Sedat Aliu duhet të paraqitet për të mbajtur 6 muaj burg ndërsa Sami Demiri dhe Abdulla Aliu nga 9 muaj. Ata janë të dënuar për dhunë.
Boban Iliçit Gjykata e Apelit ia rrëzoi dënimin nga gjashtë vite burg në katër.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *