Mickoski: Zaev e shfrytëzoi izolimin tim, por Qeveria do të bie

Fakti që Zoran Zaev po shtyn një votë mosbesimi për Qeverinë në Kuvend përmes një dere të vogël, duke kufizuar debatin publik, nuk është aspak shprehje e forcës së tij, por një provë e dobësisë së tij të madhe, por edhe mosbesimi në shumicën që ai lehtë do ta humbasë, reagon lideri i OBRM-PDUKM-së Hristijan Mickoski.

Advertisement

“Duke përdorur izolimin tim për shkak të infektimit me coronavirusin, dua që ju të dini se nuk e shpëton atë nga rënia e qeverisë. Kjo është mënyra se si qeveria do të blejë një ditë tjetër të jetës lidhur me aparatin e frymëmarrjes, por ashtu si infeksioni im, ato ditë do të kalojnë. Dhe atëherë çështja e besimit në qeveri do të ngrihet përsëri, dhe të gjitha kërcënimet, shantazhet dhe presioni i tij aktual ndaj deputetëve do të bien në ujë, dhe të nesërmen Zaev nuk do të jetë kryeministër”, shkroi Mickoski në Facebook.

Sot, me kërkesë të Zaevit, 62 deputetë votuan në favor të qeverisë aktuale.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *