Kolonët hebrenj i vunë zjarrin shtëpisë së një familjeje palestineze në Bregun Perëndimor

Ramallah

Kolonët hebrenj sulmuan të dielën shtëpinë e një familjeje palestineze në lagjen Sinjil të qytetit Ramallah në Bregun Perëndimor të pushtuar, raporton Anadolu.

Ahmed Mahir Avasre tha se shtëpia e tij u sulmua gjatë natës nga kolonët hebrenj duke hedhur materiale ndezëse. Ai u largua menjëherë nga shtëpia me gruan dhe katër fëmijët.

Pas sulmit, pjesa më e madhe e shtëpisë dhe shumë sende u shkatërruan.

Tensionet janë rritur në të gjithë Bregun Perëndimor të pushtuar në muajt e fundit pas sulmeve të shumta izraelite në qytetet palestineze.

Rreth 90 palestinezë janë vrarë në sulmet izraelite që nga fillimi i vitit, sipas shifrave palestineze. Ndërsa 14 izraelitë u vranë gjithashtu në sulme të veçanta gjatë së njëjtës periudhë. VIDEO

https://fb.watch/jwwTM-p7C3/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *