Publikohen pamje nga arrestimi i vajzave që kishin lidhje me kriminelin Belivuk

Në emisionin “Hit Tvit” në televizionin serb Pink janë publikuar pamje nga arrestimi i starleteve Mimi Oro dhe Tijana Ajfon. Ata u ndaluan dhe u morën në pyetje në ndërtesën e Zyrës për Luftë kundër Krimit të Organizuar, për shkak të lidhjes së tyre me klanin famëkeq kriminal të udhëhequr nga Veljko Belivuk dhe Marko Miljkoviç.

Advertisement

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *