Të infektuar nga kovid-19 ka 18.798 qytetarë, prej të cilëve 11.009 janë nga Shkupi

Aktualisht janë 18,798 të infektuar me virusin korona në vend, dhe shumica e tyre janë nga Shkupi. Konkretisht, në kryeqytet, 11,009 persona janë të sëmurë në mënyrë aktive me Kovid-19, pasuar nga Tetova me 830 të infektuar.

Advertisement

Strumica është në vendin e tretë me 597 raste aktive, e ndjekur nga Gostivari-536, Manastiri-530, Prilepi-529, Kavardarci-527, Kumanova-509, Ohri-506 dhe Velesi-474 raste aktive.

Pak më poshtë listës janë Struga – 316, Shtipi- 230, Kërçova – 217, Koçani – 209, Resnja – 143, Dibra – 125, Kriva Pallanka – 122 dhe Radovishi – 111

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *