‘Kërcënimi’ i Kurtit për opozitën: I domosdoshëm votimi i presidentit ose shkojmë në zgjedhje

Kryeministri Albin Kurti në replikë me deputetët e PDK-së tha se është e domosdoshme që të zgjedhet presidenti.

Advertisement

Kurti në fjalën e tij tha se nëse nuk zgjedhet presidenti për t’u përfunduar konstituimi i institucioneve atëherë shkohet në zgjedhje.

“Është e domosdoshme që të kemi konstituimin e institucioneve dhe atë të presidentit, në mënyrë që të kemi mandatin 4 vjeçar, përndryshe shkojmë në zgjedhje”, tha Kurti.

Advertisement

Leave a Reply