Zaev për zhvillimet në Uashington: Dhuna duhet të dënohet!

Kryeministri Zoran Zaev në twitter ka dënuar ngjarjet e dhunshme mbrëmë më Uashington dhe hyrjen e protestuesve në Kongresin amerikan.

Advertisement

“Janë shqetësuese imazhet nga Uashington mbrëmë. Dhuna duhet të dënohet. Shpresojmë dhe besojmë se demokracia do të mbizotërojë. Kjo është mënyra e vetme për të ecur para”, ka shkruar Zaev, transmeton SHENJA.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *