Borxhi mes dy biznesmenëve lë në mes të rrugës 100 qytetarë, plagoset investitori

Dhjetra qytetarë kanë dalur në protestë mëngjesin e sotëm në rrugën “Ndre Mjeda” në Tiranë, për shkak të mospërfundimit në kohë të punimeve në një pallat, për të cilin kanë dhënë paradhënie një pjesë të parave. Ata kanë paguar nga 60 mijë euro për banesat dhe ende janë pa shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *