Për 10 ditë policia ka shqiptuar 6489 dënime

Maqedoni e Veriut/ Në periudhën nga 31.12.2020 deri më 09.01.2021 nga njësitë organizative për kontrollin dhe rregullimin e trafikut, në territorin e të gjithë vendit janë sanksionuar 6.489 shoferë të cilët nuk i kanë rrespektuar rregullat dhe rregulloret e komunikacionit, nga të cilët:

  • për automjete të paregjistruara (vlefshmëria e skaduar e licencës së trafikut) 414,
  • për ngasje pa leje drejtimi 520,
  • për ngasje nën ndikimin e alkoolit 185,
  • për vozitje me shpejtësi më të madhe se e lejuara 835,
  • për parakalim të paligjshëm 312.

Kontrollet e intensifikuara të kryera nga Ministria e Brendshme padyshim që ndikojnë në uljen e numrit të aksidenteve të trafikut në periudhën kur kryhen këto kontrolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *