Kë do të mbështesë LSDM në Tetovë, BDl-në apo Besën? Përgjigjet Zaev

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, për TV21 tha se deri në fund të muajit do të dihen koalicionet për zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor të këtij viti.

Advertisement

Por ai megjithatë shtoi se mbështetjen do ta marrë partia e cila do të ketë koalicion por pa specifikuar se a do të jetë BDI-ja apo Lëvizja Besa.

“Nuk ka ende marrëveshje, por shpresoj të arrijmë deri në fund të muajit. Me BDI-në, Besën dhe PDSH-në. Atje ku kemi më shumë kandidatë nga koalicioni jonë, kushdo që do të hyjë në rrethin e dytë, është logjike që të mbështetet nga partnerët e koalicionit”, tha Zaev për TV21.

I pyetur nga TV21, çka nëse në Tetovë në rrethin e dytë do të shkojnë Teuta Arifi nga BDI dhe Bilall Kasami nga Lëvizja Besa, kryeministri Zaev me përgjigje: “Është ende herët të jepen përgjigje të tilla për supozime të tilla.

Përgjigja ime në këtë pyetje mund të shkaktoj problem në koalicion. Shumica prej nesh mendojnë se LSDM në rrethin e dytë do të hyjë me kandidatin nga Aleanca. Është herët për të folur teorikisht”, deklaroi për TV21, kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *