“Gospodine” Apasiev na tregoni sa përqind bullgarë jetojnë në RMV e jo shqiptarë?

Nga Sulejman Mehazi

Advertisement

“Gospodini” i së “Majtës” Dimitar Apasiev na tregon se sa do jetë përqindja e shqiptarëve gjatë regjistrimt që do bëhet në RMV, shiko ky, sa i zëshëm është ndaj shqiptarëve e sa i heshtur ndaj pëqindjes së bullgarëve në Maqedoninë Veriore, jo vetëm kaq, po për problemet indentitare nacionale e gjuhësore maqedona-bullgare askund nuk është, zëri s’i dëgjohet, heshtja e tij tregon se më shumë anon nga Bullgaria sesa nga RMV-ja.

E pyesim “gospodin” Apasievin të na tregonte se në shtetit tonë të RMV-së a jetojnë edhe qytetarë bullgar sikurse pakicat tjera shqiptare, serbe, vlahe, turke serbe e rome, dhe se ç’është Apasievi maqedon apo bullgar?

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *