Hoxha nga Prishtina thotë se emisioni “Përputhen” është shkatërrim për rininë

Në xhaminë “Hasan Beg” në 4 Llullat në Prishtinë hytbja e sotme nga imami Husamedin Abazi kishte të bëjë me moralin.
Gjatë hytbes, hoxha tha se morali sot ka rënë në Kosovë e Shqipëri dhe fajtorë për këtë gjë janë mediat.

Advertisement

“Janë t’u desht me çmend popullin me ato që po i qesin në televizion. Ton ditën filma dhe jam i bindur që kjo është e planifikuar me e çmend këtë popull. Çka janë ato, Përputhen ç’përputhën, ato janë shkatërrim për këtë rini” shtoi ndër tjera ai.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *