Aksioni te Qeveria, PSD përplaset me policinë

“Krejt dhe Drejt”| i gjithë pushtetit sovjetëve” është mbishkrimi i vendosur nga anëtarët e Partisë Socialdemokrate (PSD) në objektin e Qeverisë së Kosovës.

Advertisement

Pas vendosjes së parullës në objektin e Kuvendit të Kosovës ka ndërhy edhe Policia e Kosovës, ku më pas pati përleshje mes pjesëmarrësve aty dhe policisë.

Kryetari i PSD-së dhe anëtarë të tjerë janë ndaluar nga  pjesëtarët e Policisë së Kosovës, duke u përleshur me ta.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *