Sadi Bexheti rikthehet në garën për komunën e Tetovës

Profesori universitar dhe ish-kryetari i komunës së Tetovës, Sadi Bexheti së shpejti pritet të zyrtarizojë kandidaturën e tij nga rradhët e PDSH-së për Tetovën në zgjedhjet lokale që do të mbahen nga fundi i këtij viti.

Ai ditëve të fundit është parë duke zhvilluar takime me kryetarin e PDSH-së, Menduh Thaçin, për të biseduar rreth kandidimit për komunën e Tetovës.

Jozyrtarisht, mësohet se Bexheti ka marrur besimin nga PDSH-ja për rikandidim për komunën e Tetovës.

Sadi Bexheti ka qenë kryetar i komunës së Tetovës në periudhën 2009-2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *