Këto janë dy çantat plot me para që u konfiskuan sot

Dy çanta të mbushura plot me kartëmonedha euroshe është sekuestruar nga Policia e Kosovës në aksionin e nisur dot në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë.

Advertisement

Siç ka mësuar KOHA, paratë janë konfiskuar nga shtëpitë e disa prej të arrestuarve sot.

Përndryshe policia e Kosovës sot ndërmori një aksion ku u arrestuan 11 persona dhe u bastisën 11 shtëpi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *